18 Eylül 2015 Cuma

YULAFLI BİSKÜVİ TARİFİ

MALZEMELER:

* 1 Su Bardağı Şeker
* 1 Su Bardağı Hindistan Cevizi
* 1 Su Bardağı Un
* 2 Su Bardağı Yulaf
* 1 Su Bardağı ( 230 gr.) Margarin
* 2 Yemek Kaşığı Şeker Kamışının Şurubu veya Bal
* 1/4 Şeker Kaşığı Karbonat
* Az tuz

YAPILIŞI:

Kuru malzemeler karıştırılacak. Sıvı malzemeler eritilecek. Kuru malzemelerin içine ıslak malemeler koyulup karıştırılacak. Tepsi yağlanıp karıştırılan malzemeler tepsiye dökülerek düzeltilir. 180 derece fırında 30 dk. pişirilir. Sıcakkken kesilip soğumaya bırakılır.



                                                                                                Afiyet Olsun...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder